“Geleceğin Sakarya’sını Gençler İmar ve İhya Edecek”

Başkan Yüce, gençlerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi’nin proje ve sosyal çalışmalarında gençlerden güç aldıklarını ifade eden Yüce, “Genç kardeşlerimle yol yürümeyi, birlikte çalışmayı nasip eden Rabbimize hamdolsun. Geleceğin Sakarya’sını imar ve ihya edecek gençlerimizin donanımlarını artırmaları, her alanda kendilerini geliştirmeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının genç isimlerinin yanı sıra AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleriyle sık sık buluşan Başkan Yüce, gençlere yaptıkları çalışmalarda destekçileri olmaya devam edeceklerini vurguluyor. Genç konuklarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabını hediye eden Başkan Yüce, dünyada iyiliği, güzelliği, adaleti, merhameti, dayanışma ve paylaşmayı hakim kılmak için çok çalışmanın önemine dikkat çekti. Yüce, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Rahmi Can Şeşen, MTTB İl Başkanı Hüseyin Yetkiner ve beraberindeki heyetleri ağırladı.

GENÇLERİMİZİN YANINDA OLDUK

Gençlerle bir araya gelmekten, enerji, heyecan ve desteklerinden güç aldıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Genç kardeşlerimle yol yürümeyi, pırıl pırıl gençlere sahip şehrimiz için birlikte çalışmayı nasip eden Rabbimize hamdolsun. Büyükşehir Belediyesi olarak gerek projelerimizde gerekse sosyal çalışmalarımızda her zaman gençlerimizle beraber olduk. Geleceğin Sakarya’sını imar ve ihya edecek gençlerimizin donanımlarını artırmaları, her alanda kendilerini geliştirmeleri için yanlarında olduk. Ülkemizin ve şehrimizin yarınlarında söz sahibi olacak gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

HAYALLERİNİZE VE HEDEFLERİNİZE ODAKLANIN

Toplumların en önemli gücünün gençler olduğunu vurgulayan ve gençlere çalıştıkları alanlarda en iyisi olmak için gayret göstermelerini tavsiye eden Başkan Yüce, “İnancına, tarihine ve kültürüne bağlı, düşünen, sorgulayan, araştıran ve üreten gençler olacak, geleceğe güvenle bakan Türkiye idealinin temsilcileri olacaksınız. Karamsar olmayın, hayallerinize ve hedeflerinize odaklanın. Eğitiminizi ihmal etmeyin. Sizlere olan inancımız tam. Rabbim yolunuzu açık etsin. Çalışmalarınızı bereketlendirsin.” diye konuştu.

23 Eyl 2021 - 18:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.