Filizfidanoğlu: Koronavirüs Bayramımızı Esir Aldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu Ramazan Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Bayramın İslam âlemi açısından önemine vurgu yapan MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, “Bayramlar biz Müslümanlar için kardeşliğin, birliğin beraberliğin ve neşenin bir arada toplandığı değerli günlerdir. Bir ay boyunca bu büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı ve yardımlaşmayı hep birlikte yaşamaya çalıştık. Elbet bu Ramazan ayı arzu ettiğimiz, istediğimiz gibi olamadı. Coronavirüs geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayımızı ve bayramımızı esir aldı.

Bayrama yüreğimiz buruk, canımız sıkkın giriyoruz. Yalnızca pandemi sebebiyle değil, hepimizin bildiği üzere biz Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli kardeşlerimize yönelik İsrail’in insanlık dışı saldırılarının gölgesinde giriyoruz. Mübarek Ramazan ayında hiçbir kutsala saygısı olmayan İsrail’i şiddetle kınıyor ve tüm dünyaya sessiz kaldığı faşist tutumlarını lanetliyorum. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize tez zamanda şifalar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramı’nın Kudüs’ün ve tüm İslam aleminin acılarının dindirmesini Rabbimden niyaz ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.”

12 May 2021 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.