Bakan Koca’dan Korkutan Delta Varyantı Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Delta varyantının 6 ilde 224 vaka görüldüğünü açıklayarak ''İstanbul en çok varyantın görüldüğü il, İstanbul’da 134 delta varyantı tespit edildi'' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Delta varyantının 6 ilde 224 vaka görüldüğünü açıklayarak ''İstanbul en çok varyantın görüldüğü il, İstanbul’da 134 delta varyantı tespit edildi'' dedi. Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamaları:

"Spor müsabakaları, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabilecek"

“Delta varyantı 26 ilde 224 vaka görüldü. İstanbul en çok varyantın görüldüğü il, İstanbul'da 134 delta varyantı tespit edildi."

“İki doz arası aşılama süresini Bilim Kurulu toplantısında yarın ele alacağız.”

“Bayrama kadar yüzde 70 aşılama hedefimiz, ez az 1 doz herkesin aşılanmasını hedefliyoruz.”

29 Haz 2021 - 18:23 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.