Erenler’e 9 Bin 100 Metrelik Altyapı Ağı Kazandırıldı

Büyükşehir Belediyesi, Erenler Merkez ve Tabakhane Mahallesi’nde içmesuyu ve yağmursuyu altyapısını güçlendirdi. Tabakhane Mahallesi’nde başlatılan proje kapsamında bin metre uzunluğunda içmesuyu hattı ile su kayıplarının en aza indirilirken, 8 bin 100 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı ile yağmursuyu tahliyesi kalıcı olarak çözüme kavuşturuldu.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Erenler’e 9 Bin 100 Metrelik Altyapı Ağı Kazandırıldı
Erenler’e 9 Bin 100 Metrelik Altyapı Ağı Kazandırıldı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), su kayıplarının önüne geçmek ve içmesuyunu kesintisiz bir şekilde musluklara ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Erenler Merkez ve Tabakhane Mahallesi’nde tamamlanan proje ile toplam 9 bin 100 metre uzunluğunda yeni altyapı ağı bölgeye kazandırıldı. Bin metre uzunluğunda içmesuyu hattı ile su kayıplarının en aza indirilirken, 8 bin 100 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı ile yağmursuyu tahliyesi kalıcı olarak çözüme kavuşturulacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Şehrin sağlam altyapı ağını genişleterek geleceğe taşıyacak çalışmalara her geçen gün yenisini ekliyoruz. Tamamladığımız çalışmalarla altyapı sorunu olan bölgelerin sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturuyoruz. Suyun bir damlasının bile israf olmaması için çalışmalarımızı özenle yürütüyoruz. Hayata geçirilen altyapı ağının bölgeye hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

04 Oca 2022 - 14:24 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.