Bakan Koca Vaka Haritasını Açıkladı

Bakan Koca illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. Koca, ''İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgını kontrol altında tutma gücümüzü zora sokmayalım. Aşı olup tedbirlere uymak zorundayız'' dedi.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İL SİİRT!

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Diyarbakır, Bitlis, Giresun ve Iğdır. Vaka sayılarındaki artış ve aşılanma oranları arasında ilişki var. Aşı olup tedbirlere uyun'' ifadelerini kullandı.

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İL HATAY OLDU

17-23 Temmuz tarihleri arasında vaka sayılarında en çok düşüş görülen il 27.07 oran ile Hatay oldu.

SON 24 SAATTE 19 BİN 761 YENİ VAKA GÖRÜLMÜŞTÜ!

27 Temmuz'da açıklanan 24 saatlik verilere göre 19 bin 761 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 51 oldu.

SAKARYA’DA VAKA DURUMU

Sakarya açıklanan listede 99.1 orana sahip olduğu tespit edildi. Diğer illere nazaran daha yüksek bir orana sahip olması, ilimiz genelinde tedbirlere daha riayet edilmesi gerektiğini gözler önüne seriyor

28 Tem 2021 - 11:42 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.