Emniyet’ten Tam Kapanma Öncesi Koordinasyon Toplantısı

Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, tam kapanma öncesi planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tam kapanma dönemine geçildiğini ilan etmişti. Bunun üzerine Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri ile 29 Nisan / 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında alınacak tedbirlere yönelik videokonferans yöntemiyle, “Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı” yaptı. Yapılan toplantıda ilimizde, COVİD-19’la mücadele ve ‘Tam Kapanma Süreci’ne ilişkin yapılacak çalışmalar ele alındı.

28 Nis 2021 - 17:39 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.