Emniyet’ten “Hoş Geldin” Standı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Sakarya Üniversitesi öğrencilerine yönelik "Hoş Geldin" standı açtı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele, Toplum Destekli,Güvenlik, Siber Suçlarla Mücadele, Narkotik ,Kom ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Sakarya Üniversitesi Meydanına kurduğu stantta öğrencilere bilgiler verildi.

Öğrenciler tek tek standa davet edilerek, KADES ve UYUMA projeleri hakkında, telefon dolandırıcılığı, teknoloji bağımlılığı , mobil bankacılık kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve siber suçlarla mücadele ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıttı.

Öğrencilerin herhangi bir sorun ve talepleri olması halinde emniyet birimlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten ekipler, öğrencilere not defteri, kalem hediye etti.

Öğrenciler polislerin gerçekleştirmiş olduğu standın oldukça anlamlı olduğunu belirterek, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

27 Eyl 2021 - 16:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.