“Emek, En Yüce Değerlerin Başında Gelir”

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı dünyanın dört bir tarafında çalışarak, ailesini geçindiren işçilerin saygıyı her gün hak ettiğini belirterek 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Başkan Sarı kutlama mesajında ;”Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan işçi ve emekçilerimizin alın teri, emeği kutsaldır. Hiç kuşkusuz ki emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir. Bizler, millet olarak işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetini esas olan bir inanç ve kültüre sahibiz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.

Emeğe ve çalışan haklarına saygı demokratik kültürün, çalışma hayatının daha iyi standartlara kavuşturulması toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Memleketimizin her bir köşesinde bileğiyle ve yüreğiyle emeğini ortaya koyan, alın teri döken emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; bu günün, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

01 May 2021 - 15:01 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.