Ekrem Yüce, Yaraların Sarıldığı Bölgede

Akyazı’da selin tahrip ettiği noktalarda incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Yaşanan afetten dolayı zarar gören bölgelerde onarım çalışmalarımızı hızla başlattık Büyükşehir olarak mağduriyetinizin giderilmesi için üzerimize düşeni en hızlı şekilde yapacağız. Rabbim bir daha buna benzer bir afet yaşatmasın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı’da selin tahrip ettiği noktalarda incelemelerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın da katıldığı incelemede Başkan Yüce, sel sebebiyle mağdur olan vatandaşların taleplerini dinledi. Yüce, “Yaraların sarılması için yoğun şekilde çalışıyoruz. Büyükşehir olarak mağduriyetinizin giderilmesi için üzerimize düşeni en hızlı şekilde yapacağız. Rabbim bir daha buna benzer bir afet yaşatmasın” dedi.

EKİPLERİMİZ SAHADA

Yağışların durması ile birlikte selin tahrip ettiği noktalarda onarım çalışmalarının başladığını açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Yağışların başladığı ilk andan itibaren tüm ekiplerimizle sahada olduk. Vatandaşlarımızın yanında olarak kurtarma çalışmalarının ardından yaşanan afetten dolayı zarar gören bölgelerde onarım çalışmalarımızı hızla başlattık. Altyapı hatları zarar gören ilçelerimizde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Hızla sürdürülen çalışmalar neticesinde selden dolayı oluşan olumsuzlukları en kısa zamanda gidereceğiz” dedi.

09 Tem 2021 - 18:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.