Dağabakan ve Bülbül’den MedyaRota’ya Ziyaret

Meclis Üyesi Dağabakan ve Serdivan Teşkilat Başkanı Bülbül MedyaRota’yı ziyaret etti.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
Dağabakan ve Bülbül’den MedyaRota’ya Ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Can Dağabakan ve AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erol Bülbül MedyaRota’yı ziyaret etti. Bülbül ve Dağbakan’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten MedyaRota ve Radyo Rota Genel Yayın Yönetmeni Ersin İbil, kendilerine teşekkür etti.

MedyaRota Radyo Rota Genel Yayın Yönetmeni Ersin İbil ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Can Dağabakan ve AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erol Bülbül misafirperverliğinden dolayı İbil’e teşekkür etti.

20 Eki 2021 - 18:08 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.