CHP’li Keleş'ten SASKİ ve Milli Eğitime Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan ve Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Cemal Demir,Nalan Yedekçi, ve Eymen Erdoğan, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu ile ilk ziyareti SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan'a yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, çalışmalarında başarılar dileyerek, Sakarya’nın sorunlarını iletti.

SASKİ ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Başkan Keleş, "Sakarya’nın altyapı çalışmaları, asbestli boruların değişimi, kanalizasyonlarda yapılan çalışmalar, ildeki su altyapısı gibi konularda ne gibi çalışmalar yapılıyor. Eksiklikler neler bunları istişare etme imkanımız oldu. Tamamlanan Akçay Barajı konusunda SASKİ’ye teşekkür ettik. Ballıkaya Barajındaki çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunduk. Sakarya’mızın gözbebeği Sapanca Gölümüzün durumu ve korunması konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldık.

Akyazı Karacasu Deresi, Taraklı Arıtma Tesisleriyle ilgili çalışmalara dair sorularımızı ilettik. Akyazı Arıtma Tesisi büyütülmesi konusunda görüşlerimizi aktardık. Ayrıca Çamdağı Barajı Projesinde gelinen son durumla ilgili durumu sorduk. Genel müdürümüz de bizleri bilgilendirdi. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

OKULLARLA İLGİLİ KONULARI İLETEREK BİLGİ ALDI

Beraberindekilerle daha sonra Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı ziyaret eden Başkan Keleş, görevinde başarılar dileyerek, Sakarya’daki okullar, eğitim başarısı ve yeni Eğitim-Öğretim ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Keleş, "Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yeni müdürümüze, Akyazı’da yıkılan ve farklı yere yapılacak olan Alaağaç İlköğretim Okulunun yerine yeniden inşa edilmesini talep ettik. Erenler İlçemizde bulunan Şehit Mustafa Özen İlköğretim Okulunun B Blok yapımının tamamlanması gerektiğini ilettik. Pamukova’da bulunan Mekece İlkokulunun ihalesinin ne zaman yapılacağını ve Karacasu Fen Lisesinin ne zaman açılacağını sorduk. Okullarda bulunan güvenliklerin kaldırılması ve hizmetli sayısının azaltılması konularında da görüşlerimizi ileterek istişarede bulunduk. Okullarımızda hijyen malzemelerinin yeterli olup olmadığını ve denetim yapılıyor mu diye sorduk. Bu konuda da Milli Eğitim Müdürümüz hijyen malzemeleriyle ilgili hiçbir eksik olmadığını, okullarımıza fazlasıyla malzeme gönderildiğini söyledi. Hoş sohbeti ve misafirperverliğinden ötürü Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyor, kendisine görevinde başarılar diliyorum. 2021-2022 Eğitim döneminde eğitimcilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

25 Eyl 2021 - 10:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.