Büyükşehirle Kültür ve Sanat Dolu Kasım

Büyükşehir Belediyesi “Kasım Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri” Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda yazar Mevlana İdris Zengin’in çocuklarla bir araya geldiği programla devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehirde vatandaşları birbirinden farklı kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikte buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan “Kasım Ayı Kültür Etkinlikleri” programları aralıksız sürüyor. Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda minikler yazar Mevlana İdris Zengin ile bir araya geldi.

EDEBİYAT VE SANATIN YANSIMALARI

Adapazarı Sabiha Hanım Ortaokulu öğrencilerinin ağırlandığı söyleşide, ünlü yazar çocuklara tecrübelerini anlattı. Binlerce okuyucuya ulaşan “Ütüsüz Ayakkabılar” kitabının yazarı Zengin, edebiyatın ve sanatın ülkemizdeki yansımalarından bahsetti. Misafir öğrenciler, söyleşinin sonunda yazardan imza aldı. Program sonunda ise miniklere hediyeler dağıtıldı.

FARKLI ETKİNLİKLERLE DEVAM EDİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya halkını kültür, sanat, spor alanındaki etkinliklerde birbirinden farklı sosyal organizasyonlarda bir araya getirmek için çalışıyoruz. Gayretimiz, şehrimizin kültürel birikimine değer katarak, sanatı ve sanatçıyı tanıyan yetenekli nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır. Kasım ayı programlarımız, farklı programlarla devam edecektir. İlgi gösteren Sakarya halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

YUNUS DÜŞTÜ YOLUMUZA VE FİLM GÖSTERİMİ

Etkinlikler bu akşam 19.00’da yine Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek “Yunus Düştü Yolumuza” isimli programla devam edecek. Türkçe şiirin öncüsü olan Yunus Emre’nin konuşulacağı programa yazarlar Mustafa Tatçı ve Leyla İpekçi katılacak. Perşembe günü ise yine AKM’de saat 19.00’da “Kural Dışı” filmi gösterimde olacak. Sakaryalı vatandaşlar film, söyleşi ve diğer programlara ücretsiz katılım sağlıyor.

09 Kas 2021 - 14:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.