Büyükşehir’den Yks’ye Ücretsiz Ulaşım

26-27 Haziran Cumartesi ve günü gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ulaşımda yapılacak değişikliklere ilişkin Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, sınav giriş belgesi gösteren öğrencilerin ve refakatçilerinin sınav giriş ve çıkış saatlerinde Belediye toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabileceği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 26-27 Haziran Cumartesi ve Pazar günlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ulaşımda yapılacak düzenlemelere ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla 26-27 Haziran Cumartesi ve Pazar günlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın giriş ve çıkış saatlerinde sınav giriş belgesini gösteren öğrencilerimiz ve refakatçileri ile birlikte belediye toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz faydalanabilecekler. Sınava ulaşım konusunda aksaklık yaşanmaması için tüm hatlarımız hizmet verecek. Oluşabilecek trafik yoğunluğunun önüne geçmek adına toplu taşıma araçlarının kullanılması konusunda hassasiyet bekliyoruz. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

HAREKET SAATLERİ MOBİL UYGULAMADA

Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada sınav öncesi ve sonrası ulaşımla ilgili talep ve isteklerin 153 Ulaşım Yönetim Merkezinden yapılabileceği belirtilirken, SAKUS uygulaması ve www.sakarya.bel.tr adresi üzerinden hareket saatlerine ulaşılabileceği ifade edildi.

23 Haz 2021 - 14:16 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.