Büyükşehir’den Uyarı: Sel ve Su Baskınlarına Dikkat

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 19 Haziran Cumartesi 03.00 ile 18.00 saatleri arasında şehrimizde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği, ekiplerin olumsuz durumlara karşı teyakkuzda olacağı dile getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehirde beklenen kuvvetli yağışlara ilişkin olarak vatandaşları uyardı. Kurumdan yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 19 Haziran Cumartesi 03.00 ile 18.00 saatleri arasında şehrimizde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Sel, su baskını gibi yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı ekiplerimiz teyakkuzda olacaktır. Vatandaşlarımız ALO 185 Çağrı Merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşabilirler” denildi.

19 Haz 2021 - 10:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.