Büyükşehir, Beşköprü Caddesi’ni Karış Karış İşliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, asfalta kavuşturduğu 32 Evler Beşköprü Caddesi’nde üst yapı çalışmalarında son düzenlemeleri yapıyor. Beton yaya yollarının yapımına başlandığı cadde, işlemler tamamlandığında yepyeni yüzüyle kullanıma açılacak. YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “Beşköprü Caddesi yaya yolları, çizgi çalışmaları ve üst yapı düzenlemeleri sonrasında ulaşımın en güvenli şekilde sağlayacağı şekilde hizmete girecektir” denildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir hummalı bir çalışma yürüttüğü 32 Evler Mahallesi’nde son dokunuşları yapıyor. Şehrin en yoğun kullanılan giriş noktası konumunda olan Beşköprü Caddesi, alt ve üst yapı çalışmalarıyla baştan sona yenilendi. Sakarya’nın en önemli ulaşım ağlarından biri olan caddenin su, doğalgaz, elektrik ve telekom alt yapısı baştan tamamen yenilendi ve yaklaşık 1 buçuk kilometrelik alana 3 bin 600 ton sıcak asfalt döküldü. Bölgede yapılan çalışmalarda üst yapı, çevre düzenlemesi ve yaya yolları imalatına geçildi. Asfalt ile ilgili son dokunuşlar yapıldıktan sonra çizgi çalışmaları da tamamlanacak.

BEŞKÖPRÜ CADDESİ ARTIK DAHA MODERN VE KULLANIŞLI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) ’nden yapılan açıklamada, “32 Evler Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarımızda neredeyse sona geldik. Caddenin su, doğalgaz, telekom ve elektrik alt yapısı baştan sona tamamlandı. Caddenin tamamı olan yaklaşık 1 buçuk kilometrelik mesafeye sıcak asfalt serim işlemimiz bitmiştir. Bu çalışmanın devamında, caddemizin hizmete girmesi için üst yapı çalışmaları yürütülmektedir. Yaya yolları, çevre düzenlemesi ve çizgi çalışmalarımız devam etmektedir. Son düzenlemelerin sonunda Beşköprü Caddesi en güvenli ve kolay şekilde ulaşımın sağlanacağı bir cadde haline gelecek. Görünüm anlamında modern ve ulaşım ihtiyacını uzun yıllar karşılayabilecek hale gelen caddemizdeki son işlemler yakın zamanda tamamlanacaktır.” denildi

29 Haz 2021 - 14:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.