Büyükşehir Açık Hava Etkinlikleri Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin “Kültür Etkinlikleri” bu hafta sonu da Sakarya Millet Bahçesi’nde yapılacak. Açık hava sahnesinde Cumartesi günü” Pasaklı Karagöz” meddah gösterimi, Pazar günü ise “Bremen Mızıkacıları” tiyatro gösterimi gerçekleştirilecek. Her iki etkinlikte saat 20.30’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kültür etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Ülkede yaşanan afetler sebebiyle ara verilen programlar bir süredir aralıksız devam ediyor. Etkinlik takviminde, bu hafta sonu için adres yine Sakarya Millet Bahçesi olacak. Cumartesi ve Pazar günü, iki günde iki ayrı program açık hava sahnesinde gerçekleştirilecek.

MİLLET BAHÇESİ’NDE HER HAFTA YENİ ETKİNLİKLER

11 Eylül Cumartesi günü ünlü meddah sanatçısı Seçkin Bayramoğlu tarafından “Pasaklı Karagöz” isimli meddah oyunu sergilenecek. 12 Eylül Pazar günü ise 1001 Sanat Tiyatrosu ekibinin “Bremen Mızıkacıları” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. İki etkinlikte saat 20.30’da başlayıp geç saatlere kadar sürecek. Açık havada, pandemi şartlarına uygun olarak yapılacak olan etkinlikler, Sakaryalıların buluşma noktası olacak. Kültür etkinlikleri, sonraki haftalarda da yine Sakarya Millet Bahçesi’nde farklı programlarla devam edecek.

“SAKARYA HALKINI FARKLI PROGRAMLARDA BULUŞTURUYORUZ”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryalıları, bilgi ve kültür dolu etkinliklerde buluşturuyoruz. Uzun süredir devam eden kültür etkinliklerimize, ara vermeden devam ediyoruz. Konserler, gösteriler ve öğretici etkinliklerin yer aldığı programımızda bu hafta sonu çok değerli sanatçı Seçkin Bayramoğlu ve 1001 Sanat Tiyatrosu ekibinin oyunları yer alacak. 11-12 Eylül’de(hafta sonu) Sakarya Millet Bahçesi’ndeki açık hava sahnesinde yapılacak olan etkinlikler 20.30’da başlayacak. Tüm Sakarya halkı davetlidir” denildi.

09 Eyl 2021 - 17:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.