Bu Hafta Sonu BMX ve MTB Cup Heyecanı Zirveye Çıkacak

Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde geçtiğimiz hafta sonu başlayan yarış heyecanı, bu hafta sonu iki büyük yarışla devam edecek. 30-31 Ekim’de BMX Dünya Kupası’nın son yarışı ile Türkiye MTB Cup şampiyonası gerçekleşecek. Yarışlar sabah 09.00’da başlayıp öğleden sonra sona erecek ve sonunda konserler başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde ev sahipliği yaptığı yarışlar ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu BMX Dünya Kupası ile start alan yarışlar MTB Cup şampiyonasıyla devam etmiş ve bunun yanında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteriler, etkinlikler ve konserler düzenlenmişti.

BÜYÜK YARIŞLAR HAFTA SONU

Programlar hafta içi de devam etti. Sakarya EXPO 2021’de erken saatlerde açılan stantlarda yüzlerce kişi ağırlandı, oyun alanları ve gösteriler de ziyaretçi akınına uğradı. Asıl heyecan ise bu hafta sonu yaşanacak. 30 Ekim Cumartesi günü erken saatlerde BMX Dünya Kupası ve MTB Cup Türkiye Şampiyonası start alacak. 31 Ekim Pazar günü ise BMX’in son tur yarışı yapılacak.

YARIŞLARDAN SONRA KONSER

Ayrıca yarışlar ensasında vadide etkinlikler de devam edecek. Vadide yarışlardan sonra her iki günde de konser gerçekleşecek. Cumartesi günü Emre Kaya, Pazar günü ise İmera grubu sahne alacak. Ayrıca, 28-29 Ekim (Perşembe, Cuma) günleri ise vadideki EXPO alanı, oyun ve gösteri alanları faaliyette kalıp, vatandaşları ağırlamaya devam edecek.

Yarış programı şu şekilde

30 Ekim Cumartesi

09:00-13:00 Türkiye MTB Şampiyonası

09:00 - 17:00 BMX Dünya Kupası

Finaller : 14:00

31 Ekim Pazar

09:00 - 17:00 BMX Dünya Kupası

Finaller :14:00

28 Eki 2021 - 12:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.