‘Bizler Çarkın İşleyen Dişleriyiz’

MÜSİAD Sakarya Şubesi, Serdivan İlçesinde faaliyet gösteren üyeleriyle buluştu. Düzenlenen programa Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Serdivan ilçesinde faaliyet gösteren üyeleriyle buluştu. Programa Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İlçe Başkanı Burak Erken konuk oldu.

BAĞLARIMIZ GÜÇLENMELİ

Açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu,

“MÜSİAD olarak şehrimizin ekonomisinde önemli bir yer tutuyoruz. Bizler bu çarkın işleyen dişlileriz ve üyelerimiz ile birlikte daha çok üretim, daha çok istihdam mottosuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birbirimizle bağlarımız ne kadar iyi olursa, birbirimize ne kadar destek olursak o kadar güzel çalışır, birbirimize ve şehrimize o kadar fayda sağlamış oluruz” ifadelerini kullandı.

11 Ağu 2020 - 18:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.