Başkan Yüce’den Sofuoğlu’na Tepki

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, skandal sözlere imza atan Ebubekir Sofuoğlu’na tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Bir televizyon programına katılan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, skandal sözlere imza atmıştı. Programda Z Kuşağı ve üniversiteleri hedef alan Sofuoğlu, “Üniversiteler şehirleri geliştirmiyor. Üniversiteler fuhuş evlerine döndü “ şeklindeki ifadelerinin ardından büyük tepki topladı.

KABUL ETMİYORUZ

Sosyal medya hesabından açıklama yaparak tepkisini gösteren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,

“Şehrimizi, üniversitelerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini töhmet altında bırakan açıklamaları asla kabul etmiyoruz. Biz öğrencilerimizi çok seviyoruz; öğrencilerimiz de Sakarya'yı. Tarihten aldığımız ilim ve irfan geleneğini üniversitelerimizle sürdürmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

17 Ara 2020 - 16:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.