Başkan Tever’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ramazan Bayramı kutlama mesajında: “Rabbim’den niyazım; en kısa sürede birbirimizle kucaklaşarak, gönlümüzün hanelerinde birbirimizi misafir edeceğimiz nice bayramlara bizleri sağlıkla ve sıhhatle tekrar ulaştırmasıdır” dedi.

AYNI SAFTA YER ALAMAMANIN HÜZNÜNÜ YAŞADIK

Ramazan-ı Şerif’in; huzurun, maneviyatın, sevginin, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı mübarek bir ay olduğunu söyleyen İl Başkanı Tever, “Gecesinde gündüzünde ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi çoğaltmaya, sabrımızla şükrümüzü artırıp Rabbimizin rızasını kazanmaya gayret ettik. Aynı zamanda Covid-19 salgını nedeniyle iftar sofralarında beraber olamamanın, teravih namazlarında omuz omuza aynı safta yer alamamanın hüznünü yaşadık. Rabbim tutuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetlerimizi kabul eylesin.”

SOSYAL POLİTİKA UYGULAMALARINI HAYATA GEÇİRDİK

“Bu sene yine koronavirüs nedeniyle daha sakin, alışagelmişin dışında bir Ramazan ayını hep birlikte yaşayarak, geride bıraktık. Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız oldu. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak bu süreçten etkilenen tüm hemşerilerimize bir nebze olsun destek olmak için kapsamlı bir sosyal yardım çalışması başlattık. Bu çalışmada elimizden gelen gayret ve çabayı göstererek, vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalıştık. Gıda kolisi, market kartı, nakit yardımı, zimem defteri uygulaması gibi birçok sosyal politika uygulamasını hayata geçirdik. Teşkilatlarımız aracılığıyla tüm ilçelerimizdeki vatandaşlarımıza ulaşacak bir şekilde dağıtımını gerçekleştirdik. Bu tamamen il ve ilçelerimizde partimizde görevde bulunan yönetici arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız bir yardım kampanyası oldu. Bu süreçte yine belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız da dayanışma içerisinde şehrimizde çok ciddi çalışmalar yaptılar. Bu olağanüstü süreçte güzel bir yardımlaşma ve dayanışma örneği gösteren, emek ve destek veren tüm hemşerilerimize, dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah her birinden razı olsun.”

YAPILAN SALDIRI CİĞERİMİZİ YAKTI

“Ramazan ayının son günlerinde işgalci terör devleti İsrail’in, Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları vicdanımızı yaraladı, ciğerimizi yaktı. Bu yüzdendir ki yüreğimiz hüzünlü ve buruk bir şekilde Ramazan Bayramına giriyoruz. İslam’ın ilk kıblesi, Müslümanların en kıymetli mirası Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıları lanetliyoruz. Tüm dünyanın gözü önünde tarihe karşı, masumlara karşı, Filistin halkına karşı büyük bir soykırım yapılmaktadır. Kudüs’ün izzeti çiğnenirken, masum insanların hayatına, inanç ve düşünce özgürlüğüne insafsızca müdahale edilirken, bu katliamlara sessiz kalanlar bu insanlık suçuna ortaktır. Şartlar ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin’in kurtuluşuna kadar tüm imkânlarıyla Filistin halkının ve direnişinin yanında olacaktır. İşgalci İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bayram arifesinde Rabbim’den niyazım; bu zulmün bir an evvel sona ermesi ve işgal altındaki Müslüman kardeşlerimizin tez zamanda kurtuluşa ermesidir.”

NİCE SAĞLIKLI BAYRAMLARA

“Ramazanı eda eden kullarına Bayramı bir ikram olarak sunan Rabbimizden niyazım; en kısa sürede birbirimizle kucaklaşarak, gönlümüzün hanelerinde birbirimizi misafir edeceğimiz nice bayramlara bizleri sağlıkla sıhhatle tekrar ulaştırmasıdır. Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan bu salgının bir an önce son bulmasını umarak, daha sağlıklı günlerde yüz yüze hasbihal edeceğimiz, nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyor, salgınla mücadelede görevli başta fedakâr sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

12 May 2021 - 13:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.