Başkan Gündoğdu’dan Mevlid Kandili Mesajı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Mevlid Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gündoğdu, “İnşallah bu mübarek gece, İslâm dünyası olarak yaşadığımız sıkıntılı, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesine sebep olur” dedi.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Başkan Gündoğdu yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi,

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in gelişiyle birlikte, insanlık üzerine çöken kara bulutlar dağılmış, cehalet, haksızlık ve zulüm sona ermiştir. O’nun örnek hayatı, her Müslüman için, alınması gereken derslerle doludur. Bir Müslüman olarak Peygamberimizin bütün güzel ahlâklarını örnek alarak kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma vesiledir. İnşallah bu mübarek gece, İslâm dünyası olarak yaşadığımız sıkıntılı, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesine sebep olur. Dünyayı saran Koronavirüs ve her türlü hastalıklardan kurutuluşumuza vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin, aziz milletimizin ve Ferizlili hemşehrilerimin, Mevlid Kandil’ini en kalbi duygularımla kutluyorum.”

27 Eki 2020 - 12:06 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.