Başkan Gündoğdu'dan Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir” ifadelerini kullandı.

Tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimizin, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saydığına dikkat çeken Başkan Gündoğdu, mesajında şunları kaydetti:

Bugün de milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için canını ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden şehit ve gazilerimiz vardır. Milletimiz şehitlerini, şehitlerinin emanetlerini ve gazilerimizi daima başının üzerinde tutacaktır. Bizler de vatanı, milleti, bayrağı için canları pahasına savaşan şehit ve gazilerimizin aziz emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız.

Tarihi şan ve şeref dolu milletimiz Malazgirt'te, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, 15 Temmuz ve kararlılıkla sürdürdüğü terörle mücadelede olduğu gibi girdiği her mücadeleden zaferle çıkmaya devam edecektir. Bize emanet edilen bu kutsal vatan toprakları atalarımızdan almış olduğumuz güçle sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

18 Eyl 2021 - 11:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.