Başkan Filizfidanoğlu: “Yüreğimizde Hissediyoruz”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir basın açıklaması yaptı.

Bugün; birçoklarının imkânsız dediği çetin bir mücadelenin ardından kazandığımız hür irademizin, özgürlüğümüzün tescili Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıldönümünü milletçe gurur coşku ve heyecan içerisinde kutluyoruz.

ECDADIMIZIN BİZE BIRAKTIĞI MİRASIN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ

98 yıllık bu tarih, aziz milletimizin zor zamanlarında nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren ve geleceğimiz için hayat dolu örneklerle doludur. Milletçe birlik ve beraberliğimizin tescillendiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir kenetlenme, milli birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür. Bugün, geçmişte yaşadığımız ve hiçbir zaman unutmamamız gereken o kötü günlerde yaptığımız sıkı kenetlenmeyi, birlikte hareket etmeyi, düşmanlara karşı gösterdiğimiz inançlı tutumu başarıyla sonuçlandırdığımız gündür. Aziz şehitlerin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını da yüreğimizde hissediyoruz. Türk milleti olarak ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasın değerini bilmeli, bu topraklara sahip çıkmalıyız. Bizler MÜSİAD Ailesi olarak, ülkemize ve milletimize ekonomik başarılar kazandırma amacındayız. Ticari gücümüzü arttırma ve ülkemizi ulusal arenada daha iyi temsil etme noktasında çalışıyoruz. Allah bizlere muvaffakiyet nasip etsin.

Cumhuriyetin 100. yılında daha güçlü, daha kararlı, daha çok çalışan ve daha çok başaran bir Türkiye olma inancındayız. Cumhuriyetin 98. yıl dönümü vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor, MÜSİAD ailesi adına tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyor, Aziz şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum.

28 Eki 2021 - 14:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.