Başkan Alemdar’dan 23 Nisan Mesajı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Alemdar mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli günü bayram olarak ilan etmesinin ve yine bu günü geleceğimizin mimarı olan tüm dünya çocuklarına ithaf etmesinin onlara verdiği değerin en güzel göstergesi olduğunu belirterek, bunun son derece anlamlı ve kıymetli olduğunu söyledi.

Yusuf Alemdar bu sayede dil, din ve ırk farkı gözetmeksizin dünyanın her köşesindeki tüm çocukların sevgi, dostluk ve kardeşlik çatısı altında daha güzel bir dünya için bir araya geldiklerini belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 101. Yılında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını belirten Yusuf Alemdar bu vesile ile bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygı ve minnetle andıklarını söyledi.

22 Nis 2021 - 14:15 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.