Başkan Alemdar'dan Anlamlı Günde Anlamlı Ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin engellenmesinin 5. yıl dönümü dolayısıyla gazileri ziyaret etti.

MİLLETİMİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE DAİMA MİNNETTAR KALACAK

Başkan Alemdar ziyarette, “Bizler, canı pahasına vatanına ve milletine sahip çıkan bütün şehitlerimize siz gazilerimize her zaman minnettar kalacağız.'' dedi. 15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hainlerin darbe girişiminde gazi olan Nihat Muriç Baş ve Ali Önkol'u evlerinde ziyaret eden Başkan Yusuf Alemdar ve Kaymakam Muhsin Çatmadım, ziyaretlerde bir süre gaziler ve aileleriyle sohbet ederek o geceyle ilgili yaşananları konuştu.

Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milletini kararlı ve dik duruşu sayesinde 15 Temmuz akşamı hainlerin büyük bir darbe aldığına vurgu yaparak böylece o karanlık gecenin aydınlık bir geleceğe dönüştüğünü söyledi.

15 Tem 2021 - 15:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.