Baro Çevrimiçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Sakarya Barosu, pandemi şartları nedeniyle eğitimleri çevrim içi düzenliyor.

Baro Çevrimiçi Eğitimlerine Devam Ediyor
Baro Çevrimiçi Eğitimlerine Devam Ediyor
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Barosu, pandemi şartları nedeniyle eğitimleri çevrimiçi düzenliyor. Son olarak baro, Tıp alanında Kişisel Verilerin Korunması, YZ Tabanlı Sağlık Sistemlerinde Kişisel Verilerin Korunması ve Avrupa Konseyi’nin Tavsiye Kararları konulu çevrim içi eğitim düzenledi. Avukatların ve stajyer avukatların katıldığı eğitimi, LL.M. Av. Sabire Sanem Yılmaz verdi.

DÜZENLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

Eğitimde moderatör olan Sakarya Barosu Genel Sekreteri Av. Ümit Fırtın, katılımları nedeniyle Sabire Sanem Yılmaz’a, ilgilerinden ötürü de meslektaşlarına teşekkür etti. Fırtın, eğitim konusunun güncel bir konu olduğunu ve oldukça verimli geçtiğini kaydederken, bu tür çevrimiçi eğitimlerin düzenli aralıklarla devam edeceğinin altını çizdi.

08 Oca 2021 - 13:39 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.