Bakkallar Teyakkuzda Olacak

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yeni eğitim öğretim yılıyla hareketlenen sokaklarda çocukların sigara ve kötü alışkanlık edinmemesi için mücadele edeceklerini ve şiddet olaylarına karşı şüpheli kişileri takip ederek ihbarda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Akdardağan, “Bir buçuk yıl aradan sonra yeniden başlayan eğitim öğretim yılı ülkemize, şehrimize, esnafımıza ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza Allah zihin açıklığı versin. Mahallelerin sessizliğinin bittiğini ve çocuk sesleriyle şenlendiğini görmek bizi çok sevindirdi. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde yeniden kabus dolu günler yaşamamak için, evlatlarımızın eğitimden geri kalmaması için aşılarımızı tamamlayarak görevimizi yerine getirmeliyiz.” Dedi.

Şehirlerin simgesi, sokakların kültürü olan bakkalların eğitim sezonu boyunca sosyal görevlerini yerine getirmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Akdardağan, “Evlatlarımıza ve gençlerimize sahip çıkmaya, koruyup gözetmeye devam edeceğiz. Her bir evladımız bizim için çok önemlidir. Eğitimi ve gençliği her zaman önemseyen bakkal esnafları, sokakları mesken tutan şüpheli kişilere, gençlerimizi kandıran ve zararlı alışkanlık edindirenlere karşı takibi sürdürerek ihbar da bulunacağız. Her bir bakkalımız bu sorumluluk bilinciyle hareket ederek, emniyet birimlerimiz ile birlikte mahalle ve sokaklardaki şiddet olaylarına karşı teyakkuzda olacak. Sigara, uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda tüm bakkallarımız emniyet güçlerimize yardımcı olacak, velilerimizle ve okul idareleriyle irtibatını sürdürecek. Bu dilek ve temennilerimizle Kovid-19'dan uzak, arınmış bir eğitim öğretim yılı diliyoruz" Dedi.

23 Eyl 2021 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.