Bakan Varank Cadde54'ü İnceledi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜVASAŞ’taki Milli Tren Açılış Töreni öncesinde, Caddes54 projesini inceledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜVASAŞ’taki Milli Tren Açılış Töreni öncesinde, Caddes54 projesini inceledi.

CADDE54’Ü GEZDİ

Bakan Varank, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Almedar, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan ve yüklenici firmanın yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiği gezide, Cadde54’ün proje alanını gezdi.

SERDİVAN’I DİNLEDİ

Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Cadde54’ü gezen ve proje hakkında bilgiler alan Bakan Varank, Başkan Alemdar ile Serdivan’ın belediye çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

29 Haz 2020 - 12:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.