Bakan Karaismailoğlu Sakarya’ya Geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Pazartesi günü Sakarya’ya geliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Pazartesi günü Sakarya’ya geliyor. Bakan Karaismailoğlu’nun öğlen saatlerinde şehirde olacağı öğrenilirken, Sakarya Afet ve Koordinasyon Merkezinde öğle yemeği yedikten sonra bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. TÜRASAŞ fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulunacak olan Bakan Karaismailoğlu, brifing alacak. Buradaki ziyaretinin ardından sırasıyla Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Sakarya İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Adil Karaismailoğlu, Ankara’ya hareket edecek.

12 Haz 2021 - 15:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.