Arifiye Belediyesi Personelinden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Arifiye Belediyesi Personeli, Koronavirüs (Covid-19) Pandemisi nedeniyle azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

Arifiye Belediyesi Personelinden Kan Bağışı Kampanyasına Destek
Arifiye Belediyesi Personelinden Kan Bağışı Kampanyasına Destek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Arifiye Belediyesi personeli, içinde bulunduğumuz Korona Virüs (Covid-19) Pandemisi nedeniyle azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR

Arifiye Belediyesi personeli, Türk Kızılayı tarafından yapılan “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla yapılan kan bağışı çağrısına duyarsız kalmadı. Kan stoklarına destek olmak isteyen Arifiye Belediyesi personeli, Arifiye Kent Meydanında Türk Kızılayı tarafından kurulan stantta kan bağışında bulunarak, Türk Kızılayı’nın kan ihtiyacına yanıt verdi. Arifiye Zabıta Müdürü Erol Gülnaz; “Hastanelerde yaşam savaşı veren vatandaşlarımız yaşamak için kan nakline ihtiyaç duymaktadır. Kanın ise tek kaynağı insandır. İhtiyacı olan vatandaşlara kan temin etmek için de en güvenli yol Türk Kızılayı’dır. Biz de Arifiye Belediyesi personeli olarak, kan bağışında bulunduk. Allah (c.c) tüm hastalarımıza acil şifalar versin. Bizler, hem insanlık görevimizi yerine getirmek, hem de vatandaşlarımıza örnek olmak amacıyla kan bağışında bulunarak destek olmaya çalıştık. Tüm vatandaşlarımızı da içinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.” dedi.

11 Haz 2021 - 12:50 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.