Altyapıda Erenler’e Yeni Proje

SASKİ, Erenler’de yeni içmesuyu ve yağmursuyu hattı inşa edecek. 8 Temmuz Perşembe günü yapılacak ihalenin ardından yaklaşık 6 kilometre yağmursuyu, 2 kilometre ise içmesuyu hattı ilçede Hacıoğlu ve Erenler mahallelerinde hayata geçirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) şehrin altyapısını güçlendirmek için yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sakarya’nın 16 ilçesini sağlam ve sorunsuz altyapıyla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren SASKİ, Erenler’de yaklaşık 6 kilometre yağmursuyu ve 2 kilometre içmesuyu hattı için ihaleye çıkacak. 8 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından Erenler ilçesine bağlı Hacıoğlu ve Erenler mahallesinin içmesuyu ve yağmursuyu altyapısı güçlendirilecek.

İÇMESUYU VE YAĞMURSUYU HATTI

Konuyla ilgili SASKİ’den yapılan açıklamada, Erenler’de iki mahallenin daha içmesuyu ve yağmursuyu altyapısının yenileneceğine yer verilerek, “Hacıoğlu mahallesinde 2 bin 500, Erenler mahallesinde ise 3 bin 500 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Bölgenin toplam 2 kilometre de içmesuyu ağını yenileyeceğiz. SASKİ olarak inşa ettiğimiz projelerde şehrimiz gelecek nüfus projeksiyonlarını dikkate alarak planlıyor, şehrimizin hiçbir noktasının altyapıda sorun yaşamaması adına gece gündüz çalışıyoruz. Erenler’de hayata geçireceğimiz altyapı çalışmalarının hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

22 Haz 2021 - 16:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.