Altuğ'dan Bayramda Sosyal Mesafe Çağrısı

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Altuğ, bu bayramın COVİD-19 sebebi ile farklı geçeceğini ifade ederek;

“Bu seneki Kurban Bayramı’nın maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinin içerisinde karşılıyoruz. Bu nedenle de önceki senelerde yaşadığımız bayram günlerine benzer bir bayram yaşayamayacağız. Bu bayramda çok daha dikkatli, tedbirli olarak kurallara uymalı, hem kendi sağlığımızı hem de toplum sağlığının korunmasını sağlamalıyız. Normalleşme sürecinde olsak da, herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması bulunmasa da pandeminin devam ettiğini unutmamalı ve geleneksel bayramlaşma davranışlarımıza bu bayram ara vermeliyiz. Bireysel olarak önlemlerimizi alarak sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarını en üst seviyede tutarak bayramı idrak etmeliyiz Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz ve Sakaryalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

30 Tem 2020 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.