Alancuma Mahallesinde Deplase Çalışmaları Başladı

Büyükşehir Belediyesi, UTÇEM Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara engel teşkil etmemesi için bölgeye içmesuyu sağlayan 850 metre uzunluğundaki içmesuyu hattında deplase çalışmalarını başlattı. Yeni güzergâhına alınacak hat ile bölgede yaşanabilecek sorunların uzun yıllar boyunca önüne geçilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uygulamalı Tarım ve Çiftçilik Eğitim Merkezi (UTÇEM) projesi kapsamında bölgeden geçen içmesuyu hattının engel teşkil etmemesi için deplase çalışmalarını başlattı. Erenler ilçesi Alancuma Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar tamamlandığında 850 metre uzunluğa sahip içmesuyu hattı yeni güzergahında bölgeye hizmet verecek. Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Güçlü altyapı ağımızı şehrimizin her noktasında genişletirken aynı zamanda şehrimizin geleceğini de tüm çalışmalarımızda göz önünde bulunduruyoruz. Bu kapsamda yeni güzergahına alınan 850 metre uzunluğundaki hat ile bölgede yaşanabilecek içmesuyu problemlerinin uzun yıllar boyunca önüne geçilecek” ifadelerine yer verildi.

23 Haz 2021 - 15:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.