Aktaş’ı Sel Vurdu

Kocaali İlçesi Aktaş köyünde yağmur suları sele dönüştü. Yol kenarında park halinde duran otomobil, aniden gelen sel sularının ortasında kaldı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
Video için play'e tıklayın

HABER / Muhammet FIŞKIN

Sakarya’yı etkisi altına alan sağanak yağış bazı noktalarda hayatı olumsuz etkiledi. Kocaali İlçesi Aktaş Köyü de sağanak yağıştan nasibini alan bölgeler arasında yer aldı. Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde yağmur sularının birleşerek sele dönüştüğü ve yollarda maddi hasar oluşturduğu görüldü. O anlarda yol kenarında park halinde duran bir otomobil de aniden gelen sel sularının arasında kaldı.

16 Eyl 2021 - 13:26 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.