“Toplu Sözleşme Tüm Sağlık Çalışanlarımıza Hayırlı Olsun”

Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez SEAH Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis’i makamında ziyaret ederek sağlık çalışanlarının taleplerini iletti.

Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez SEAH Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis’i makamında ziyaret ederek sağlık çalışanlarının taleplerini iletti. Sönmez, “Personel açığı ve Covid vakalarının artışı ve aşı ile birlikte iş yükü artan sağlık çalışanlarımız bir yazı daha yoğun ve yorucu geçiriyorlar. Acilen personel açığı giderilerek iş yükü azaltılmalıdır. Toplu sözleşme masasında elde edilen kazanımlar tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Değerli Başhekimimize ve sağlık çalışanlarımıza zorlu süreçte kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Doç. Dr. Fikret Halis, “Covit vakalarının artışı ile bir kez daha aşının önemini ve Covidle mücadelede maske mesafe ve hijyen kuralına uymanın gerekliliğini ortaya koydu. Yatan hastalarımızın durumuna baktığımızda durumu ağır olan ve vefat edenlerin aşılarını olmadıklarını görüyoruz. Virüsle savaşacak yegane silahımız Aşı vatandaşlarımız mutlaka aşılarını olsunlar. Aşı olmayarak covit vakalarının artışına sebep olursak diğer tedaviler ve ameliyat olması gereken hastalarımızın tedavilerine de mani oluyoruz” diye konuştu.

Ziyarette sağlık Hizmetleri Müdürü Yavuz Bingöl de hazır bulundu. Hastane Başhekimi ziyaret için Değerli Şube Başkanına teşekkür ederek toplu sözleşmenin hayırlı olmasına ve Aşı kampanyasına tüm kesimlerin desteklemesinin gerektiğini belertti.

31 Ağu 2021 - 15:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.