Akgün’den Gençlik Spora Ziyaret

Profesyonel Boksun Teknik Kurulu As Başkanı olan ve Boks Milli Takımın Çeşitli kademelerinde Milli Takım Antrenörü olarak görev yapan Ertuğrul Akgün Gençlik ve Spor il Şube Müdürlerinden Keramettin Ekinci ve Özgür Aygün’e teşekkür plaketleri verdi.

Sakarya’mızın prestij projelerinden biri olan Yaşayan Stat projesi içerisinde yer salonların hızlı bir şekilde hayata geçirilmesinde çeşitli branşlarda yapılanmada ve spor için katkılarından dolayı Gençlik ve spor il müdürü Arif Özsoy’a Plaket vermişti.

SAKARYA’YA BAŞARILI SPORCULAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Ertuğrul Akgün plaket sonrası yaptığı konuşmada,

“İlk önce bu uygulamayı bize sağlayan Spor il müdürüm Arif Özsoy’a teşekkür ederken spor il müdürlüğümüz bünyesinde başarılı hizmetler veren kıymetli dostlarım olan Keramettin Ekinci ve Özgür Aygün’e Sakarya’mıza kazandırdıkları bu güzel boks salonumuza katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bizde bu güzel hizmetler karşısında başarılı sporcular yetiştirerek Sakarya’mıza kazandırmak istiyoruz” dedi.

04 Oca 2021 - 13:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.