Akar’dan Gazeteciler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Akar mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Ülkemizde demokrasinin tam manasıyla anlaşılması ve özümsenerek gelişmişliğimize katkı sağlar hale gelebilmesi için doğru iletişim kanallarının tesisi ve faaliyetine devam edebilmesi gerekmektedir. Gelişmiş toplumlardaki yönetim mekanizmasının, teknolojik gelişmişliğin ve bilgi toplumu olma yolunda kat edilen mesafenin de etkisiyle şeffaf ve sorgulanabilir olma yönü ön plana çıkmaya başlamıştır. Bu husus vatandaşların doğru bilgiye tarafsız ve güvenilir kaynaklar üzerinden ulaşma gereksinimini de beraberinde getirmiş olup kamuoyunu aydınlatma, kamusal menfaatleri insan hak ve onurunu gözeterek koruma, birlik ve beraberliğimizi milli şuurla gözetme reflekslerine sahip basın mensuplarının önemini arttırmıştır. Basın tarihimize “dokuz patron olayı” adıyla geçen baskıcı iradeye karşı verilen mücadele neticesinde sosyal ve mesleki haklarını koruyan, vatandaşlarımızın bilgi edinme hakkını meslek ahlakına ve hakkaniyete bağlı kalarak temin eden ve bu iradeyi devam ettiren gazetecilerimizin gününü tebrik ediyor, mesleki hayatlarında başarılar diliyorum.”

09 Oca 2021 - 17:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.