Ahde Vefa’dan Eğitime Destek

Sakarya Ahde Vefa Grubu, MÜSİAD Sakarya Şubesi aracılığı ile Arifiye Prof.Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi’ne bilgisayar bağışında bulundu.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı Kenan Karaca ve işadamı Yusuf Yılmaz, MÜSİAD Sakarya Şubesini ziyaret ederek Başkan İsmail Filizfidanoğlu nezdinde eğitime destek verdiler. Kenan Karaca ve Yusuf Yılmaz, Arifiye Prof.Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi’nde kullanılmak üzere iki adet bilgisayar bağışında bulundular. MÜSİAD üyesi iş adamlarına eğitime verdikleri destek için teşekkür eden Başkan İsmail Filizfidanoğlu, “Sakarya eğitimi için yapılan tüm desteklere ve girişimlere teşekkür ediyoruz. Şehrimizin ve geleceğimizin teminatı evlatlarımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı destek için teşekkür ediyor ve üyelerimize bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.

Eğitime katkı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ahde Vefa Grubu Başkanı Kenan Karaca’da, “Sakarya hepimizin ortak yaşadığı bir şehirdir. Geleceğimize ve insana yapılan en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bizlerde şehrimizin eğitime katkı sunmak adına destek vermek istedik. Sakarya için çalışmaya, eğitime, istihdama, ekonomiye ve ihtiyaç duyulan her alanda katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

03 Ağu 2021 - 17:16 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.