Adem Sarı'dan 10 Kasım Mesajı

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Âdem Sarı, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk haftası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Atatürk, fikirleri ile her zaman yaşayacak ve yaşatacaktır diye söze başlayan Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Âdem Sarı,

“Benim hayatta yegâne fahrim ve servetim Türklükten başka bir şey değildir. Bu memleket tarihte Türk’tü halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır” diyen Atatürk, yaşamı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesindeki tüm gücünü Türk ulusuna olan inancından ve güveninden almıştır. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle, Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali, ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Tarihin her evresinde ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olduğumuz için bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz çok iyi bilinmelidir. Atatürk Türklere, bir milletin büyüklüğünün temel taşını teşkil eden, kendine güvenme ve dayanma duygusunu vermiştir. Bu güvenle, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyip düstur edinen çocuklarımız hiç sönmeyen bir meşalenin neferleridir. Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde, rahmet ve minnet duygularımızla saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

09 Kas 2020 - 17:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.