Adapazarı’ndan O İddialara Jet Yanıt

Adapazarı Belediyesi, Memleket Partisi İl Başkanı Fatma Kurtuluş’un iddialarına yanıt verdi. Yapılan açıklamada, “En güzel hizmeti sunmaktan vazgeçmeyeceğiz” denildi.

Yeni kurulan bir partinin İl Başkanı olarak atanan Sn. Fatma Kurtuluş’un iddiaları üzerine, Adapazarı Belediyesi olarak vatandaşlarımızı doğru bilgilendirme ihtiyacı hâsıl olmuştur. “CHP Adapazarı Eski İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, saflarına katıldığı yeni partisinin ideallerini henüz ortaya koymadan, kurucu üyeleriyle buluşmadan Adapazarı Belediyesi’ni hedef almıştır. Adapazarı Belediyesi, yaptığı her işlemi kamunun ve vatandaşın ortak yararını gözeterek yapmakta, attığı her adımı kamunun ve vatandaşın yararına atmaktadır. AK Parti Belediyesi olarak 19 yıldır bu hassasiyeti gözettiğimiz, üretilen yalanlara karşı dik ve temiz durduğumuz için milletimizin teveccühünü kazandık. Bundan sonra da milletimizin en hızlı şekilde, en uygun vakitte, hakkaniyetle hizmet alması için çok çalışmaya devam edeceğiz. Muhalefet yapmaya talip siyasetçiler dezenformasyon üretmek yerine daha nitelikli siyaset üretmeli ve suni gündemden vazgeçip şehrimiz ve ülkemizin faydası için gayret sarf etmelidir.” Denildi.

“DOĞRUYU SÖYLEMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

“Sayın Kurtuluş’un, belediyemizin rutin bir çalışması hakkında algı üretmek maksatlı hazin bir yaklaşım içerisinde olduğuna bir kez daha şahit olduk. Konuyla ilgili de doğru bilgi vermenin gerekli olduğunu biliyoruz. Çünkü algı siyasetine başvurmaktan başka tutunacak bir dalı olmayanlara, gerçeği ve doğruyu teker teker söylemekten vazgeçmeyeceğiz. Öncelikle, bahsedilen noktada bir sosyal problem olduğu ailelerin başvurusu neticesinde ortaya çıktı. İki ailenin talebi üzerine Adapazarı Belediyesi olarak konuyu detaylıca araştırdık, yaptığımız teknik kontroller neticesinde şunu tespit ettik; Çalışma yapılmadan önce Belediyemizin 2.201,48 metrekare park alanı vardı. Bahse konu vatandaşların 2.249,18 metrekare konut alanında kalan arsaları mevcuttu. Vatandaşların talebi üzerine yapılan plan tadilatı ile konut alanı park alanına, park alanı ise konut alanına çevrilmiştir. Yine aynı talep doğrultusunda 1 Haziran Salı günü gerçekleştireceğimiz meclisimizin gündeminde yer alan takas işlemi ile Belediyemizin tasarrufundaki park alanımız, bulunan çözüm neticesinde, yaklaşık 48 metrekare artacak, daha önce 10 metre yola cepheli olan park alanımız, 15 metre yola cepheli hale gelecektir. Böylece, park alanımızın şerefiye payı, yeşil alan miktarı ve metrekaresi artmış olacaktır. Ayrıca bu kararla sosyal bir problem çözülmüş ve taraflar karardan memnun kalmış olacaktır.”

“SAHTE İMZA SÖZ KONUSU DAHİ DEĞİLDİR”

“Adapazarı Belediyesi, tüm yöneticileri, Sn. Kurtuluş’un açıklamasında yer verdiği Belediyemiz meclis üyesi Sn. Necdet Tömekçe ile birlikte meclis üyeleri ve çalışanları ile yapmış olduğu her çalışmanın kusursuz sonuçlanması için yoğun bir gayret sarf etmektedir ve bu gayret kamuoyunun takdirini kazanmıştır. Noter vekâletleri ve imzalar dosyada tamamlanmış olarak mevcut olup, iddia edildiği gibi sahte imza söz konusu dahi değildir. Aynı zamanda dosyada plan değişikliğinden etkilenmeyen komşu parselin muvafakatı da alınmıştır. Yapılan tüm bu işlemlerin tamamı değerlendirildiğinde, Adapazarı Belediyesi, hem kamu yararını, hem de vatandaşlarımızın memnuniyetini aynı anda sağlamış olacaktır. Geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarın da, biz, kim ne derse dersin, projelerimizi hayata geçirmekten, doğruyu ve gerçeği söylemekten ve hemşerilerimize en güzel hizmeti sunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.” Kamuoyunun bilgilerine saygılarımıza arz ediyoruz.

31 May 2021 - 16:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.