79 Otobüs Şoförüne İlk Yardım Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförlerine sağlıklı bir ulaşım için ilk ve acil yardım eğitimi verildi. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen eğitime katılan personele acil durumlara zamanında ve doğru müdahalenin nasıl yapılacağı sözlü ve uygulamalı olarak anlatıldı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
79 Otobüs Şoförüne İlk Yardım Eğitimi
79 Otobüs Şoförüne İlk Yardım Eğitimi
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışını her geçen gün daha ileri taşımak için kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförlerine ilk ve acil yardım eğitimi verildi. Verilen eğitimlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı şoförlere anında müdahalede bulunmaları için gerekli bilgiler sözlü ve uygulamalı olarak anlatıldı. 79 personelin katıldığı eğitimlerin sonunda ise şoförlere ilk yardım belgeleri takdim edildi. Kurum tarafından yapılan açıklamada, eğitimlerle toplu taşımada maksimum memnuniyeti hedefleyerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz ifadeleri kullanıldı.

02 Haz 2021 - 14:19 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.