32 Evler'de Altyapı Atağı

SASKİ, su kayıplarının önüne geçmek ve içme suyunu kesintisiz bir biçimde vatandaşlara ulaştırmak adına, Serdivan’ın 32 Evler Mahallesinde çalışmaları sürdürüyor.

32 EVLER’E ALTYAPI ATAĞI

SASKİ, su kayıplarının önüne geçmek ve içmesuyunu kesintisiz bir biçimde vatandaşlara ulaştırmak adına, Serdivan’ın 32 Evler Mahallesinde çalışmaları sürdürüyor. 32 Evler Mahallesi’nde başlatılan projenin ilk etabı ile 2 bin 396 metre uzunluğunda içmesuyu hattı ile su kayıplarının en aza indirilmesi hedeflenirken, bin 989 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı ile yağmursuyu tahliyesi kalıcı olarak çözüme kavuşturulacak.

İÇMESUYU KESİNTİSİZ ŞEKİLDE ULAŞACAK

SASKİ’den yapılan açıklamada, “Şehrimizin her noktasını geleceğe hazırlayacak altyapı çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz ve her bölgesinde su kayıplarının önüne geçmek için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Çalışmalarımız kapsamında su kayıp seviyesini Türkiye genelinde en aza indirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Serdivan’ın belirli bölgelerine yerleştireceğimiz basınç kırıcılı vana odaları ile vatandaşlarımıza suyu kesintisiz bir şekilde ulaştıracağız” ifadeleri kullanıldı.

10 Kas 2020 - 17:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.