16 İlçede Kapsamlı Toplantı Yapılacak

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Federasyon Yönetimi ve 16 ilçenin Muhtarlar Dernek Başkanları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Video için play'e tıklayın

Serdivan’da bir tesiste düzenlenen toplantıya Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Murat Karasu, İdare ve Denetim Müdürü Burhan Akdoğan ve Muhtarlar katıldı.

“SAYIN VALİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ”

Yerel demokrasinin en alt birimi olan muhtarlık müessesesinin 1829'dan bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtip Osmanlı’dan günümüze tarih süreci hakkında bilgiler veren Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Sayın Valimize kendilerine gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden dolayı tüm muhtarlar adına teşekkür ettiklerini belirtirken, böyle bir organizasyon için de müteşekkir olduklarını ifade etti.

“MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ”

Konuşmasına muhtarlarımızın yönetim sistemimizdeki yerine ve önemine vurgu yaparak başlayan Vali Kaldırım, kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birini teşkil eden muhtarlıklarımızın; vatandaşla devletimiz arasındaki en önemli köprülerden birisi olduğunu, halkın sorunlarına vakıf olup taleplerini ilk elden iletme noktasında da önemli bir görev ifa ettiklerini belirtti. Özellikle tüm dünyada hala etkisini sürdüren pandemi sürecinde Muhtarlarımızın önemli görevler üstlendiklerini, bu konuda hem Vefa Grupları içerisinde hem de aşılama alanında özverili çalışmalar yaptıklarını dile getiren Vali Çetin Oktay Kaldırım, muhtarlarımızın görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu, sorunlarının çözümü noktasında muhtarlarımızla daima istişare içerisinde bulunduklarını ifade etti.

“16 İLÇEDE KAYMAKAMLARIMIZ TOPLANTILAR YAPILACAK”

Muhtarlarımızın taleplerini dinleyen Vali Kaldırım, tüm sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları verdiğini, ayrıca 16 İlçe Kaymakamımızın başkanlığında her ilçede muhtarlarla toplantılar yapılacağını da sözlerine ekledi.

“FEDERASYONA MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ”

Toplantı sonrası Sakarya Muhtarlar Federasyonu hizmet binasına geçen Vali Çetin Oktay Kaldırım, Başkan Erdal Erdem’i ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Federasyon Yönetimi ile bir süre görüşen Vali Kaldırım, tüm muhtarlarımızın bu özel gününü canı gönülden tebrik ettiğini ifade ederek görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

19 Eki 2021 - 12:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.