SATSO’dan Büyükşehir’e Sitem

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi’nin Süt54 Bal54 gibi projelerle tüccarlarla rakip olduğunu belirterek sitem etti.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
SATSO’dan Büyükşehir’e Sitem
SATSO’dan Büyükşehir’e Sitem
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi’nin Süt54 Bal54 gibi projelerle tüccarlarla rakip olduğunu belirterek sitem etti.

DOĞRU BULMUYORUZ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 16. Meslek Komitesinden Meclis Üyesi Oktay Topçu,

“Hepimiz ticaret erbabıyız. Yapılan girişimler serbest piyasa ekonomisine uygun olarak düzenli şekilde denetleniyor. Büyükşehrimizin yaptığı bal, süt dağıtımı gibi uygulamalar tüccarlarımız ile rekabet oluşturma temelinde yapılmamalı. Büyükşehir Belediyemizden bu konuda daha da hassas davranması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle esnafa geldiğinizde veya pazara girdiğinizde bir rekabet algısı oluşturulmasını ticaret erbabı açısından doğru bulmuyoruz. Bu konuda sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın daha duyarlı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

RAKİP OLUNMAMALI

Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan bal ve süt gibi tarımsal ürünler satışı konusunda değerlendirmelerde bulunan SATSO Başkanı Akgün Altuğ,

“Stratejik önemi olmayan ürünlerde devletimiz de işe el atıyor. Belediyeler kendi şehrinin firmaları ile rekabet edebiliyor. Bu konuda üyelerimizin menfaati doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz. Kurumlarımızın firmalara rakip değil onların üretimini destekleyici çalışmalar sergilemesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

03 Ağu 2020 - 20:07 - Ekonomi

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.