MÜSİAD’tan Hendek Çıkarması

Geçtiğimiz haftalarda İlçe Bazlı Üyelerle Buluşma Programı kapsamında Serdivan Üyeleriyle bir araya gelen MÜSİAD, bu hafta Hendek ilçesindeki üyeleriyle bir aradaydı.

MÜSİAD Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, 4. Dönem Başkanı Halit İnci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hendek İlçesinde ticari faaliyetini sürdüren üyeleriyle bir araya gelen MÜSİAD, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini dinledi. Aynı zamanda dernekte yapılan faaliyetler ve güncel çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Toplantı ardından MÜSİAD Başkanı İsmail Filizfidanoğlu önderliğindeki MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ı makamında ziyaret etti.

ŞARTLARIN ELVERMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Hendek Bayraktepe Eğitim, Kültür ve Gençlik Derneği’de ziyaret edildi. Yapılan ziyarette, Bayraktepe Derneği Başkanı olan ve aynı zamanda MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant ile bir araya gelindi. Bayraktepe Derneği Başkanı Özcan Nalbant, derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. İrfan Mektebi adında, 4-6 yaş arası okul öncesi eğitim kursunu gerçekleştirmek istediklerini aktaran Nalbant, en büyük mücadeleyi pandemiyle verdiklerini belirterek, şartların elvermesi adına uğraştıklarını aktardı.

“BİZ KÖPRÜ VAZİFESİNİ ÜSTLENİYORUZ”

MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Filizfidanoğlu,

“Bizler MÜSİAD olarak üyelerimiz ve kamu kurumlarıyla daha fazla bir arada olarak, üyelerimizin sorunlarını dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye çalışıyoruz. Bizler üyelerimiz ve kamu kurumlarımız için bir köprü vazifesi üstleniyoruz. Üyelerimizin yaşadıkları sorunları, sıkıntıları, problemleri gerekli mercilere aktarmak için çabalıyoruz. Aynı zamanda kamu kurumlarımızın iş insanlarını bilgilendirmeleri, güncel değişikliklerden ve ilerleyişlerden haberdar etmeleri için mümkün olduğunca bir araya getirmeye çalışıyoruz. Hep birlikte olarak, ortak projeler yapmak, ülkemizin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. MÜSİAD olarak bizler bu zor dönemde ülkemizin, şehrimizin ve üyelerimizin yanındayız” dedi.

17 Eyl 2020 - 16:13 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.