“Faizi Siliyoruz” Kampanyası 31 Ocak Tarihine Uzatıldı

SEDAŞ, “Faizi Siliyoruz” kampanyasında geçerli süreyi uzatarak, son başvuru tarihini 31 Ocak 2022 olarak belirledi. Kampanya kapsamında, icra takibine uğramış borçlarda yüzde 100’e kadar faiz indirimi yapılacak. Faiz indirimi, kaçak veya usulsüz kullanım kaynaklı borçlar için geçerli olacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), 31 Ocak 2022 tarihine kadar süresi uzatılan “Faizi Siliyoruz” isimli kampanyası boyunca kaçak veya usulsüz tüketimden kaynaklanan icralık borçlara indirim uyguluyor. Çok sayıda elektrik tüketicisini yakından ilgilendiren kampanya ile borçların faiz kaleminde indirime gidilerek, kullanıcılara kolaylık sağlanıyor.

SEDAŞ, kaçak kullanım veya usulsüz elektrik tüketiminin neden olduğu, icra takibi başlatılan borçlara faiz indirimi getiriyor. Kampanya kapsamında, icralık borçlardaki gecikme faizlerinde yüzde 100’e varan miktarda indirim yapılacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, 31 Ocak 2022 tarihine kadar icra takibini yürüten hukuk büroları ve SEDAŞ Bölge Müşteri İlişkileri Merkezleri ile iletişime geçerek başvuru ve faizsiz borç ödemesi yapabilecek. Nakit veya kredi kartıyla ödeme imkânı bulunurken anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit yapılabilecek.

06 Oca 2022 - 11:25 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.