Erdoğan Himayesinde Büyükşehir’den Yeni Bir Kuruluş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan himayesinde yeni bir şirket kurulduğunu duyurdu.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan himayesinde yeni bir şirket kurulduğunu duyurdu.

ERDOĞAN’IN HİMAYESİNDE

Tarımda öncü Sakarya Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza attı. Konuyla ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,” Türkiye'nin tarımda öncü belediyesi olarak bir ilke daha imza attık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Sera A.Ş.'yi kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞEHİR VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

Kurulacak olan şirketin ülke ve şehir ekonomisine büyük bir katkı sunacağını söyleyen Başkan Ekrem Yüce, “Şimdilik 40 dönümlük bir arazide çalışmalarımıza başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde farklı bölgelerde kuracağımız seralar ile topraksız tarımın en modern örneğiyle şehrimizin ve ülkemizin ekonomik gelişimine ve istihdamına katkı sağlayacak ciddi bir adımı attık.” dedi

17 Nis 2020 - 18:48 - Ekonomi

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.