Vali Kaldırım’dan Üniversite Öğrencilerine Müjde

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya’ya gelecek üniversite öğrencilerinin geçici olarak ücretsiz konaklayabilecekleri yerleri duyurdu.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, üniversite öğrencilerine müjdeyi verdi. Vali Kaldırım, Sakarya’ya gelecek üniversite öğrencilerinin geçici olarak ücretsiz konaklayabilecekleri yerleri duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaldırım, “Sakarya’mızın güzide Üniversitelerini kazanan sevgili gençler. Sizleri huzur şehri Sakaryamıza bekliyoruz. Geçici olarak barınma ihtiyacı duyan öğrencilerimiz; MEB Uygulama Otelimiz, Öğretmen evleri ve yurtlarımız, Kamu misafirhanelerimizde ücretsiz konaklayabilirler. Ücretsiz konaklama imkanı geçici olarak sağlanacak olup; İhtiyaç duyan öğrencilerimiz Valilik ve İlçe Kaymakamlıklarımız ‘Açık Kapı’ birimlerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Üniversitelerimize başvurabilirler” dedi.

23 Eyl 2021 - 10:15 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.