Sakarya'da Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga Anı Kamerada

Karapürçek ilçesinde çıkan ve bir kişinin hayatını kaybetmesiyle neticelenen silahlı kavga anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Seray Demir
Seray Demir Tüm Haberleri
Sakarya'da Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga Anı Kamerada
Sakarya'da Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga Anı Kamerada
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, 3 Ocak Pazartesi Günü gece saatlerinde Çeşmebaşı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa Kara (27) ve A.Y. ile aralarında husumet bulunan A.Ç. (30), E.Ç. (24), B.Ç. (22), S.Ç. (21) ve O.Ç. (20) isimli şahıslar arasında silahlı kavga çıktı. Olay esnasında silah ile vurularak yaralanan Kara, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerince olaya karıştığı değerlendirilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ç. tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilirken, diğer 4 şüpheli ise serbest bırakıldı.

SİLAHLI KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İsa Kara'nın ölümüne sebep olan silahlı kavga anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, tarafların önce birbirlerini darp etmesi daha sonrasında çıkardıkları silahla ateş etmesi ve kayıtları izleyenlerin olayı yorumlaması yer alıyor.

23 Şub 2022 - 10:30 - Asayiş

Mahreç  Seray Demir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.