Vali Kaldırım’dan Kaymakamlara Ramazan Ayına Özel Talimat

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Ramazan ayı boyunca özellikle ihtiyaç sahipleri, yetim ve öksüzler, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, hasta ve yaşlılarımıza ihtimam gösterilmesi için İlçe Kaymakamlarına talimat verdi.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Geçtiğimiz iki senede de Ramazan ayını pandemi sürecinin gölgesinde, sevdiklerimize ve yakınlarımıza herhangi bir sağlık problemi yaşatmama adına birbirimizden uzak idrak ettiğimize değinen Vali Kaldırım, bu yıl geçmişe nazaran biraz daha rahat olsak da yine tedbiri elden bırakmayacağımızı, ancak özlediğimiz Ramazan günlerini sevdiklerimizle hep beraber yaşayabilecek olmanın da ayrı bir sevinci barındırdığını söyledi.

“KAYMAKAMLARA ÖZEL TALİMAT”

Rahmet, mağfiret, kurtuluş ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in; kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, manevi duygularımızın canlılık kazandığı, birlik ve beraberliğimizin daha da perçinleştiği en güzel günleri ihtiva ettiğini ifade eden Vali Kaldırım, devletimizin her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlarımızın daima yanında olacağını belirterek tüm Kaymakamlara, “Ramazan ayı boyunca ulaşılmadık ihtiyaç sahibi, başı okşanmadık yetim ve öksüz bırakmayalım, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, hasta ve yaşlılarımıza bu ay boyunca özel hürmet ve hassasiyet gösterelim, Ramazan’ın ruhuna ve maneviyatına uygun bir şekilde toplumun değişik kesimlerine dokunalım, iftarlarımızı şatafatlı sofralarda değil de, hanelere konuk olarak sade bir şekilde vatandaşlarımızla birlikte açalım, yine ihtiyaç sahipleri, yetim ve öksüzleri, şehit ailelerimiz ve gazilerimizi misafir ederek iftarlarımızı onlarla birlikte yapalım” yönünde talimatlar verdi.

“HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE İDRAK EDİLSİN”

Tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin “on bir ayın sultanı” olarak kabul edilen Ramazan ayını tebrik ettiğini söyleyen Vali Çetin Oktay Kaldırım, bu mübarek ayın huzur ve güven içerisinde geçmesi için İlimizde ve ilçelerimizde tüm yetkililerin de her konuda özel çalışmalar ve faaliyetler gerçekleştireceğini ifade etti.

31 Mar 2022 - 19:05 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.